Hovedretter
Så godt som heimelaga.
Hovedretter
Lammesteik – sjysaus, rosenkål/bacon, gulrøtter, fløtepotet |
kr 265,- |
Reinsdyrsteik – Viltsaus, rosenkål, gulrøtter, kokt potet |
kr 285,- |
Kalvesteik – fløtesaus, potetbåter, ovnsbakte grønsaker |
kr 295,- |
Svinesteik/røkt svinekam – kokte poteter, gulrot, surkål/ertest, fløtesaus tillegg kjøtkaker kr 25,- |
kr 235,- |
Kalkunbryst – waldorfsalat, aspagesbønner, gulrot, appelsinsaus |
kr 285,- |
Baccalao – salat og foccacia |
kr 245,- |
Pestomarinert laks – potetpurè, bakte grønsaker, smørsaus |
kr 265,- |
Biffgryte med ris og foccacia | kr 185,- |
Kyllinggryte med ris og foccacia | kr 175,- |
Tillegg i pris -bytte ris mot potetpurè | kr 15,- |
Tillegg i pris – salat og dressing | kr 20,- |
Priser pr. pers.
min 15 personer
ALLERGENER
Maten kan tilpassast allergier mot tillegg i pris.