Hovedretter

Så godt som heimelaga.

Hovedretter

Lammesteik
– sjysaus, rosenkål/bacon, gulrøtter, fløtepotet
kr 265,-
Reinsdyrsteik
– Viltsaus, rosenkål, gulrøtter, kokt potet
kr 285,-
Kalvesteik
– fløtesaus, potetbåter, ovnsbakte grønsaker
kr 295,-
Svinesteik/røkt svinekam
– kokte poteter, gulrot, surkål/ertest, fløtesaus
tillegg kjøtkaker kr 25,-
kr 235,-
Kalkunbryst
– waldorfsalat, aspagesbønner, gulrot, appelsinsaus
kr 285,-
Baccalao
– salat og foccacia
kr 245,-
Pestomarinert laks
– potetpurè, bakte grønsaker, smørsaus
kr 265,-
Biffgryte med ris og foccacia kr 185,-
Kyllinggryte med ris og foccacia kr 175,-
Tillegg i pris -bytte ris mot potetpurè kr 15,-
Tillegg i pris – salat og dressing kr 20,-

Priser pr. pers.
min 15 personer

Send oss ein førespurnad eller bestilling her

ALLERGENER
Maten kan tilpassast allergier mot tillegg i pris.